Kost og fødevarer

Børn indtager en stor del af deres daglige kost i institutionen, derfor har vi fokus på mad samt fødevarer, og børnene inddrages i køkkenets arbejde.


Vuggestuebørnene får alle deres måltider fra husets køkken, hvorimod børnehavebørnene udelukkende får eftermiddagsmad herfra.
Fra den 1. august 2017 vil der også være madordning for de 3 til 5-årige i børnehaven.

Mere om madordning for børnehavebørnene

I Rosenkilden baseres frokostmåltiderne på varieret kost, med fokus på årstidernes frugt og grønt. 

anbefalinger fra fødevarestyrelsen


Det Økologiske Spisemærke i guld

Rosenkilden bruger 90-100% gode, økologiske råvarer. Derfor har vi kvalificeret os til Det Økologiske Spisemærke i guld.

Mere om Det Økologiske Spisemærke

I Rosenkilden arbejder vi med læring gennem det pædagogisk måltid, det hjælper børnene videre i deres udvikling.

Mere om det pædagogiske måltid

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 06:30-17:00
Fredag kl. 06:30-16:30

 

VUGGESTUEN

Myrerne 49 28 42 20

Græshopperne 49 28 42 21

Brumbasserne 49 28 42 22

SLUSESTUEN

Billerne 49 28 42 18

BØRNEHAVEN

Sommerfuglen 49 28 42 19

Guldsmeden 49 28 42 23

Alrum 49 28 42 24