Menuplan for vuggestuen

I Menuplanen kan du se hvad børnene skal have at spise. Måltiderne er tilberedt med gode, økologiske råvarer - Velbekomme.

Til formiddag og eftermiddag serveres hjemmebagt brød med fuldkorn samt frugt eller grønt. Hertil serveres grøntsags- eller frugtpuréer, frem for smør og plantemargarine.

Frokostmåltiderne varierer hen over et 14 dages forløb, således at børnene får de anbefalede mængder af grøntsager, fisk og kød.

Menuplanerne bliver planlagt ud fra Fødestyrelsens anbefalinger. 

Kost og fødevarer i Børnehuset Rosenkilden

Uge 43

Mandag: Tomatsuppe med minipasta og brød

Tirsdag: Fiskedeller med kartofler og remoulade

Onsdag: Maddag Vuggestuen

Torsdag: Pasta m. Kødsauce, parmesan og brød med smør

Fredag: Rugbrød m. Æggesalat m. Karse, makrel m. Mayo, spegepølse m. Remo

 

Uge

Mandag: Tomatsuppe med suppehorn

Tirsdag: Fyldte svampe, tomatsauce og ris

Onsdag: Fiskedeller, kartofler, persillesovs og råkost

Torsdag: Kaninragout

Fredag: Smør-selv med diverse pålæg.

 


Det Økologiske Spisemærke i guld

Rosenkilden bruger 90-100% gode, økologiske råvarer. Derfor har vi kvalificeret os til Det Økologiske Spisemærke i guld.

Mere om Det Økologiske Spisemærke