Menuplan for vuggestuen

I Menuplanen kan du se hvad børnene skal have at spise. Måltiderne er tilberedt med gode, økologiske råvarer - Velbekomme.

Til formiddag og eftermiddag serveres hjemmebagt brød med fuldkorn samt frugt eller grønt. Hertil serveres grøntsags- eller frugtpuréer, frem for smør og plantemargarine.

Frokostmåltiderne varierer hen over et 14 dages forløb, således at børnene får de anbefalede mængder af grøntsager, fisk og kød.

Menuplanerne bliver planlagt ud fra Fødestyrelsens anbefalinger. 

Kost og fødevarer i Børnehuset Rosenkilden

Uge 34

Mandag: Tomatsuppe m. Minipasta og brød

Tirsdag:Kylling i karry m. Ris, ananas og rosiner

Onsdag:Pitabrød m. Grønt og dressing

Torsdag: Svinegryde m. Kartofler og dampet grønt

Fredag: Rugbrød m. Skinke og italiensk. Salat, æggesalat m. Karse, fignepålæg.

 


Det Økologiske Spisemærke i guld

Rosenkilden bruger 90-100% gode, økologiske råvarer. Derfor har vi kvalificeret os til Det Økologiske Spisemærke i guld.

Mere om Det Økologiske Spisemærke