Menuplan for vuggestuen

I Menuplanen kan du se hvad børnene skal have at spise. Måltiderne er tilberedt med gode, økologiske råvarer - Velbekomme.

Til formiddag og eftermiddag serveres hjemmebagt brød med fuldkorn samt frugt eller grønt. Hertil serveres grøntsags- eller frugtpuréer, frem for smør og plantemargarine.

Frokostmåltiderne varierer hen over et 14 dages forløb, således at børnene får de anbefalede mængder af grøntsager, fisk og kød.

Menuplanerne bliver planlagt ud fra Fødestyrelsens anbefalinger. 

Kost og fødevarer i Børnehuset Rosenkilden

Uge 7 (vinterferie)

Mandag: Løgsuppe & ostebrød.

Tirsdag: Grøntsags spyd & couscous salat.

Onsdag: Tarteletter med rejer.

Torsdag: Hjorte kødsovs & pasta.

Fredag: Smør selv med div. Pålæg & grønt.

 

Uge 8

Mandag: Rød linsesuppe m. fetatopping.

Tirsdag: Øllebrød, flødeskum & bær.

Onsdag: Hamburgerryg & stuvet grønt.

Torsdag: Laks, kartoffelbåde & dildsauce.

Fredag: Smør selv m. div. Pålæg & grønt.

Uge 9

Mandag: Mulligatawny suppe (tamil ret).

Tirsdag: Grøntsagstærte & festlig salat.

Onsdag: MADDAG – Guldsmede kokkerere.

Torsdag: Pastaret med kylling.

Fredag: Smør selv m. div. Pålæg & grønt.

 


Det Økologiske Spisemærke i guld

Rosenkilden bruger 90-100% gode, økologiske råvarer. Derfor har vi kvalificeret os til Det Økologiske Spisemærke i guld.

Mere om Det Økologiske Spisemærke