Menuplan for vuggestuen

I Menuplanen kan du se hvad børnene skal have at spise. Måltiderne er tilberedt med gode, økologiske råvarer - Velbekomme.

Til formiddag og eftermiddag serveres hjemmebagt brød med fuldkorn samt frugt eller grønt. Hertil serveres grøntsags- eller frugtpuréer, frem for smør og plantemargarine.

Frokostmåltiderne varierer hen over et 14 dages forløb, således at børnene får de anbefalede mængder af grøntsager, fisk og kød.

Menuplanerne bliver planlagt ud fra Fødestyrelsens anbefalinger. 

Kost og fødevarer i Børnehuset Rosenkilden

Uge 3

Mandag:Kartoffel-porre suppe m. Bacon

Tirsdag:Lasagne m. Salat 

Onsdag:kikærte deller m. Pasta og tomatsauce 

Torsdag:Torsk m. Kartofler, bagte tomater og dressing 

Fredag:Rugbrød - Makrel m. Mayo, leverpostej m. Rødbeder og figne pålæg  

Uge 9

Mandag: Gulerod/appelsinsuppe m. Bacon og brød

Tirsdag: Kyllingelår m. Kartoffelsalat og grøntstave

Onsdag: Grøntsagslasagne m. Brød og smør

Torsdag: Hakkebøffer m. Kartofler, brun sauce, bløde løg og rødbeder

Fredag: Rugbrød m. Rejer og Mayo, æggesalat m. Karse og kødpølse m. Remo

 

Uge

Mandag: Tomatsuppe med suppehorn

Tirsdag: Fyldte svampe, tomatsauce og ris

Onsdag: Fiskedeller, kartofler, persillesovs og råkost

Torsdag: Kaninragout

Fredag: Smør-selv med diverse pålæg.

 


Det Økologiske Spisemærke i guld

Rosenkilden bruger 90-100% gode, økologiske råvarer. Derfor har vi kvalificeret os til Det Økologiske Spisemærke i guld.

Mere om Det Økologiske Spisemærke