Menuplan for vuggestuen

I Menuplanen kan du se hvad børnene skal have at spise. Måltiderne er tilberedt med gode, økologiske råvarer - Velbekomme.

Til formiddag og eftermiddag serveres hjemmebagt brød med fuldkorn samt frugt eller grønt. Hertil serveres grøntsags- eller frugtpuréer, frem for smør og plantemargarine.

Frokostmåltiderne varierer hen over et 14 dages forløb, således at børnene får de anbefalede mængder af grøntsager, fisk og kød.

Menuplanerne bliver planlagt ud fra Fødestyrelsens anbefalinger. 

Kost og fødevarer i Børnehuset Rosenkilden

Uge 47

Mandag: Fiskesuppe med suppehorn

Tirsdag: Fyldte pandekager med spinat og feta fyld

Onsdag: Græsk farsbrød, bådkartofler og tzatiki

Torsdag: MADDAG!

Fredag: Smør-selv med diverse pålæg og grønt.

Uge 48

Mandag: Grøntkåls suppe med brød

Tirsdag: Linsegryde og vilde ris

Onsdag: Pasta kødsovs

Torsdag: Kyllingelår, rodfrugt fritter og rødbedetziki

Fredag: Smør-selv med diverse pålæg og grønt.

Uge 49

Mandag: Kokossuppe og jasminris

Tirsdag: Perlebygotto med græskar og citron

Onsdag: Boller i karry

Torsdag: Fiskepinde, stegte kartofler og remourlade

Fredag: Smør-selv med diverse pålæg og grønt.

 

Uge 50

Mandag: Surprice suppe!

Tirsdag: Grød med diverse kerner, furgt og bær

Onsdag: TØM FRYSEREN

Torsdag: Hamburgerryg og stuvede grøntsager

Fredag: Smør-selv med diverse pålæg.

Uge 51

Mandag: Rødlinsesuppe med feta topping

Tirsdag: Grøntsagstærte og gulerods tilbehør

Onsdag: Smør-selv med diverse pålæg

Torsdag: Risengrød

Fredag: LUKKET - GOD JUL.

Uge 1

Mandag: LUKKET

Tirsdag: LUKKET

Onsdag: Suppe med brød

Torsdag: Forloren hare med det hele

Fredag: Smør-selv med diverse pålæg.


Det Økologiske Spisemærke i guld

Rosenkilden bruger 90-100% gode, økologiske råvarer. Derfor har vi kvalificeret os til Det Økologiske Spisemærke i guld.

Mere om Det Økologiske Spisemærke