Menuplan for vuggestuen

I Menuplanen kan du se hvad børnene skal have at spise. Måltiderne er tilberedt med gode, økologiske råvarer - Velbekomme.

Til formiddag og eftermiddag serveres hjemmebagt brød med fuldkorn samt frugt eller grønt. Hertil serveres grøntsags- eller frugtpuréer, frem for smør og plantemargarine.

Frokostmåltiderne varierer hen over et 14 dages forløb, således at børnene får de anbefalede mængder af grøntsager, fisk og kød.

Menuplanerne bliver planlagt ud fra Fødestyrelsens anbefalinger. 

Kost og fødevarer i Børnehuset Rosenkilden

Uge 4

Mandag: Tomatsuppe med horn og mozzarella

Tirsdag: Pastasalat med mini vegetar boulet

Onsdag: Karrykål og ris

Torsdag: Kyllingegryde og grøntsags pure

Fredag: Smør-selv med diverse pålæg og grønt.

Uge 5

Mandag: Grøntsags suppe med pasta

Tirsdag: Krudtuglegrød og frugt

Onsdag: Forloren hare med det hele

Torsdag: Chili con carne med det hele

Fredag: Smør-selv med diverse pålæg og grønt.


Det Økologiske Spisemærke i guld

Rosenkilden bruger 90-100% gode, økologiske råvarer. Derfor har vi kvalificeret os til Det Økologiske Spisemærke i guld.

Mere om Det Økologiske Spisemærke