Menuplan for vuggestuen

I Menuplanen kan du se hvad børnene skal have at spise. Måltiderne er tilberedt med gode, økologiske råvarer - Velbekomme.

Til formiddag og eftermiddag serveres hjemmebagt brød med fuldkorn samt frugt eller grønt. Hertil serveres grøntsags- eller frugtpuréer, frem for smør og plantemargarine.

Frokostmåltiderne varierer hen over et 14 dages forløb, således at børnene får de anbefalede mængder af grøntsager, fisk og kød.

Menuplanerne bliver planlagt ud fra Fødestyrelsens anbefalinger. 

Kost og fødevarer i Børnehuset Rosenkilden

Uge 50

Mandag: Aspargessuppe med boller     Eftermiddag: Kartofler med dip

Tirsdag: Fiskefilet med kartofler og persillesauce     Eftermiddag: Rugbrødschips med Humus

Onsdag: Tortillas med grønt og dressing     Eftermiddag: Snegle

Torsdag: Svensk pølseret med madbrød     Eftermiddag: Pesto brød

Fredag:Rugbrød med torskerogn og remo, leverpostej med rødbede og bananmadder     Eftermiddag: Luciaboller

Det Økologiske Spisemærke i guld
Det Økologiske Spisemærke i guld

Rosenkilden bruger 90-100% gode, økologiske råvarer. Derfor har vi kvalificeret os til Det Økologiske Spisemærke i guld.