Menuplan for vuggestuen

I Menuplanen kan du se hvad børnene skal have at spise. Måltiderne er tilberedt med gode, økologiske råvarer - Velbekomme.

Til formiddag og eftermiddag serveres hjemmebagt brød med fuldkorn samt frugt eller grønt. Hertil serveres grøntsags- eller frugtpuréer, frem for smør og plantemargarine.

Frokostmåltiderne varierer hen over et 14 dages forløb, således at børnene får de anbefalede mængder af grøntsager, fisk og kød.

Menuplanerne bliver planlagt ud fra Fødestyrelsens anbefalinger. 

Kost og fødevarer i Børnehuset Rosenkilden

Uge 9

Mandag: Hvidkålssuppe m. kødboller og brød

Eftermiddag: Rugbrødsstænger + frugt/grønt

Tirsdag: Fyldt kyllingebryst m. ris og tomatsauce

Eftermiddag: Brød + frugt/grønt

Onsdag: Grøntsagstærte m. creme fraiche

Eftermiddag: Frugtsalat + Brød

Torsdag: Mørbradgryde m. kartoffelmos

Eftermiddag: æggemuffins + frugt/grønt

Fredag: Rugbrød – Makrel m. mayo, æggesalat, skinke m. italiensk salat

Eftermiddag: Boller m. gulerod/rosin og smør + frugt/grønt

Det Økologiske Spisemærke i guld
Det Økologiske Spisemærke i guld

Rosenkilden bruger 90-100% gode, økologiske råvarer. Derfor har vi kvalificeret os til Det Økologiske Spisemærke i guld.