Menuplan for vuggestuen

I Menuplanen kan du se hvad børnene skal have at spise. Måltiderne er tilberedt med gode, økologiske råvarer - Velbekomme.

Til formiddag og eftermiddag serveres hjemmebagt brød med fuldkorn samt frugt eller grønt. Hertil serveres grøntsags- eller frugtpuréer, frem for smør og plantemargarine.

Frokostmåltiderne varierer hen over et 14 dages forløb, således at børnene får de anbefalede mængder af grøntsager, fisk og kød.

Menuplanerne bliver planlagt ud fra Fødestyrelsens anbefalinger. 

Kost og fødevarer i Børnehuset Rosenkilden

Uge 2

Mandag: Cremet ærtesuppe med bacon og brød 

Eftermiddag: Brød og frugt 

Tirsdag: Kyllingedeller med kartofler, sauce og grønsager 

Eftermiddag. Brød og frugt 

Onsdag: One pot pasta med spinat og squash  

Eftermiddag: Brød og frugt 

Torsdag: Stegt flæsk med kartofler persillesauce og agurk 

Eftermiddag: Brød og frugt 

Fredag: Smørrebrød 

Eftermiddag: Brød og frugt 

Det Økologiske Spisemærke i guld
Det Økologiske Spisemærke i guld

Rosenkilden bruger 90-100% gode, økologiske råvarer. Derfor har vi kvalificeret os til Det Økologiske Spisemærke i guld.