Kost og fødevarer

Børn indtager en stor del af deres daglige kost i institutionen, derfor har vi fokus på mad samt fødevarer, og børnene inddrages i køkkenets arbejde.


Vuggestuebørnene får alle deres måltider fra husets køkken, hvorimod børnehavebørnene udelukkende får eftermiddagsmad herfra.
Fra den 1. august 2017 vil der også være madordning for de 3 til 5-årige i børnehaven.

Mere om madordning for børnehavebørnene

I Rosenkilden baseres frokostmåltiderne på varieret kost, med fokus på årstidernes frugt og grønt. 

anbefalinger fra fødevarestyrelsen

Det Økologiske Spisemærke i guld
Det Økologiske Spisemærke i guld

Rosenkilden bruger 90-100% gode, økologiske råvarer. Derfor har vi kvalificeret os til Det Økologiske Spisemærke i guld.

Åbningstider

Mandag til torsdag
kl. 06:30-17:00

 

Fredag
kl. 06:30-16:30

 

VUGGESTUEN

Rådyrene 49 28 42 20

Skovmusene 49 28 42 21

Harerne 49 28 42 22

BØRNEHAVEN

Spætterne 49 28 42 18

Egerne 49 28 42 19

Flagermusene 49 28 42 23